Marketing- & communicatie specialist

Deeltijd: 16 – 24 uur
Locatie: FastFocus hoofdkantoor in Harmelen, Utrecht

FastFocus levert innovatieve sensortechnologie voor de medische sector. Dit jaar lanceren wij een nieuw product en dit geeft een uitdaging voor jou als marketing- & communicatie specialist. Kortom; een uitdagende rol binnen een snel groeiend internationaal bedrijf waarbij je aan de lat staat voor het uitdenken en uitwerken van doelgerichte communicatie via PR, Social media, tijdschriften, web en publicaties.

Uniek

FastFocus startte als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Sinds 1984 ontwikkelen we hightech sensortechnologie voor verschillende markten en al meer dan tien jaar innovatieve E-health oplossingen voor de zorgsector. Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een medisch systeem om fysiologische parameters bij ambulante patiënten op afstand te controleren. Onze producten zijn als medische hulpmiddelen gecertificeerd.

We streven samen naar het beste, zijn zeer gedreven, maar geloven ook in aandacht voor elkaar en tijd om te ontspannen (dan ontstaan immers de beste ideeën). Borrels, uitjes, teamevents, wandelen in de omgeving tijdens de lunch? Ook is er al een langlopende tafelvoetbalcompetitie. Versla jij de titelhouder? En de werklocatie maakt het nog eens extra uniek. Je werkt op high level voor stakeholders over de hele wereld vanuit een kraakvers gebouw, naast de oorspronkelijke oer-Hollandse boerderij. Waar de koeien nog altijd grazen.

Wat ga je doen?

Als marketing-& communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor de positionering van FastFocus en begeleid je de lancering van ons nieuwe product. Zo hou jij je onder andere bezig met het: up-to-date houden van de website, content creëren in tekst en beeld en meedenken over marketing- en communicatiestrategie. Als je op zoek bent naar een uitdagende, veelzijdige baan in een innovatieve omgeving waarbij veel eigen initiatief wordt gewaardeerd, dan komen we graag met jou in contact!

Wie ben jij?

We maken graag kennis met je als:

  • Een afgeronde HBO-opleiding hebt, bij voorkeur in de richting van marketing en/of communicatie of journalistiek;
  • Ervaring hebt met storytelling;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheerst, zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
Komen niet alle punten terug in jouw profiel maar denk je wel goed aan te sluiten bij de uitdaging die er ligt? Overtuig ons dan met jouw motivatie!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een hechte organisatie met een goede werksfeer, korte lijnen en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Dit wordt vanzelfsprekend beloond! Allereerst met carrièremogelijkheden, een goed salaris en pensioen, maar ook met een persoonlijk vitaliteitsbudget. Hybride werken is natuurlijk mogelijk (hoewel wij denken dat je nooit meer naar huis wilt, als je eenmaal bij ons geweest bent).

Enthousiast

Nog vragen? Bel naar HR/recruitment FastFocus via 0348-443840. Enthousiast en direct solliciteren? Stuur je CV en (bij voorkeur) motivatie naar solliciteren@fastfocus.nl.

Wij kijken er naar uit!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48