Beheer van chronische ziekten

Arts verzorgt COPD Patiënt

Scenario

Het beheren van chronische ziekten zoals COPD (chronische obstructieve longziekte) en CHF (congestief hartfalen) vereist continue monitoring van vitale functies, zoals zuurstofsaturatie en ademhalingsfrequentie. Traditionele methoden bieden echter vaak geen realtime gegevens en gepersonaliseerde inzichten, waardoor zorgverleners moeite hebben met het beoordelen van de effectiviteit van de behandeling, het aanpassen van medicatie en het bieden van op maat gemaakte zorg voor patiënten met chronische aandoeningen.

Oplossing

Het FastFocus-systeem verandert het beheer van chronische ziekten door het mogelijk te maken vitale functies op afstand te monitoren. Zorgverleners kunnen nu in realtime de zuurstofsaturatie en ademhalingsfrequentie van patiënten volgen, waardoor ze behandelingen kunnen evalueren, medicatie kunnen optimaliseren en gepersonaliseerde zorg kunnen bieden. Met op afstand monitoring kunnen tijdige interventies worden uitgevoerd, waardoor de noodzaak voor frequente ziekenhuisbezoeken wordt verminderd en het gemak voor de patiënt wordt vergroot.

Feiten

  • COPD en CHF zijn veelvoorkomende chronische ziekten die een grote groep mensen wereldwijd treffen.
  • Effectief beheer van chronische ziekten vereist regelmatige monitoring van vitale functies en aanpassingen van de behandeling.
  • Op afstand monitoring met behulp van het FastFocus-systeem bevordert de betrokkenheid van patiënten, verbetert de resultaten en vermindert de kosten in de gezondheidszorg.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe het FastFocus Vital Signs Monitoring System het beheer van chronische ziekten kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze innovatieve oplossing zorgverleners in staat stelt gepersonaliseerde zorg te bieden, behandelingen te optimaliseren en de resultaten voor patiënten te verbeteren.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48