Fysieke activiteit

Verpleegster helpt Patiënt met Fysieke Activiteit

Hypothese

Objectieve en nauwkeurige informatie over de fysieke activiteiten in het dagelijks leven van een patiënt is van fundamenteel belang voor zowel onderzoek als klinische praktijk. Elke behandeling begint met een passende diagnose. Bovendien vergemakkelijken de rapportages van de resultaten de kennis en het zelfmanagement van patiënten. 

Plan van aanpak

Het Wireless Patient Monitoring System is bedoeld om fysieke activiteit (lichaamspositie, lichaamsactiviteit/beweging, bewegingsintensiteit) te volgen om de activiteit van volwassen patiënten te beoordelen in elk geval waar kwantificeerbare analyse van fysieke beweging in een professionele zorginstelling gewenst is, zoals post- operatief en/of tijdens langdurige ziekenhuisopname. De geregistreerde gegevens zijn bedoeld voor beoordeling door een zorgverlener ter ondersteuning van de klinische besluitvorming. 

De sensoren van het Wireless Patient Monitoring System meten continu de versnellingen van het hoofd van de patiënt op basis waarvan de houding, de activiteit en de intensiteit van de activiteit worden berekend. De gegevens kunnen in een rapport worden weergegeven zodat de ontwikkeling van de fysieke activiteit van dag tot dag geanalyseerd kan worden. 

Rapport fysieke activiteit grafiek

Parameters

Aan de volgende parameters kan gedacht worden:

Resultaten

Uiteraard is dit een voorbeeld van een mogelijke studie. Lijkt jou dit een interessante studie om aan te werken of heb je een idee hoe dit beter kan? Dan komen wij graag met jou in contact.

Disclaimer: FastFocus ontwikkelt sensortechnologie producten voor verschillende klinische toepassingen. De informatie op deze pagina belicht enkele van deze ontwikkelingsinspanningen. Er worden geen medische claims gemaakt over de prestaties van de sensortechnologie producten, tenzij expliciet vermeld. 

FastFocus Logo

Copyright © 2020
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

Kiwa certification ISO 13485 ISO 27001
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

+31 85 006 1121

Blijf verbonden