DOCUMENTATIE

Bij FastFocus geloven we in transparantie en gemakkelijke toegang tot essentiële informatie. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, speciaal ontworpen om jou de documentatie te bieden die je nodig hebt om ons assortiment producten en diensten volledig te begrijpen en te benutten.

Brochure

Hier lees je meer informatie over het Vital Signs Monitoring System. Over het beoogde gebruik, de voordelen en hoe het systeem precies werkt.

Veel gestelde vragen

Download hier de volledige FAQ voor het FastFocus Vital Signs Monitoring System om snel en eenvoudig antwoorden te vinden op al je vragen.

Handleidingen

In dit gedeelte kan je de volledige en beknopte handleidingen van onze producten downloaden. Deze handleidingen bieden stapsgewijze instructies, nuttige tips en belangrijke veiligheidsinformatie.

Oudere versies

Certificaten

Het is belangrijk voor ons dat je volledig vertrouwen hebt in de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom hebben we de relevante certificaten voor al onze producten beschikbaar gemaakt voor download. Deze certificaten bevestigen dat onze producten voldoen aan de industrienormen en gereguleerde veiligheidsnormen.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48