OVER FASTFOCUS

FastFocus begon als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1984 hoogtechnologische sensortechnologie voor verschillende markten. We zijn sinds 2013 onafhankelijk en richten ons nu op het creëren van baanbrekende e-health oplossingen speciaal ontworpen voor de hedendaagse zorgsector.

Ons team

Ons team bestaat uit bekwame en gemotiveerde professionals. We werken samen met verschillende gerenommeerde instituten; zoals ziekenhuizen, academies en hightechbedrijven. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de nieuwste expertise uit diverse vakgebieden te combineren met de beste technologie.

We werken hard, maar er is tijd en ruimte om over koetjes en kalfjes te praten. De betrokkenheid naar elkaar toe is groot. De prachtige omgeving nodigt uit tot een frisse neus in de middagpauze. We genieten van ons jaarlijkse bedrijfsuitje, maandelijkse borrel en andere teamevenementen.

Kerstboodschap 2023

Nieuws

Ons Vital Signs Monitoring System is sinds 29 juni 2023 officieel CE-gecertificeerd onder MDR (Medical
Device Regulation). Met de certificering wordt aangetoond dat het systeem voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen, waardoor zorgprofessionals het met vertrouwen kunnen gebruiken.

Volgens Guus Oostveen, CEO van FastFocus, is het behalen van de CE-certificering een grote prestatie. Vooral onder de nieuwe, strengere Europese MDR-wetgeving. “Met dit innovatieve systeem kunnen we zorgprofessionals zoals verpleegkundigen, artsen en fysiotherapeuten, ondersteunen in hun dagelijkse werk, de druk op de zorg verminderen en de zorgprocessen verbeteren.” 

Lees het hele persbericht hier.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48