Intensive Care Unit (ICU) Step-Down

Scenario

Patiënten die overgeplaatst worden van de intensive care unit (ICU) naar step-down units vereisen nauwlettende monitoring om hun voortgang te beoordelen en het juiste zorgniveau te bepalen. Het gebrek aan continue monitoring van vitale functies in step-down units maakt het echter moeilijk om tijdig tekenen van verslechtering of complicaties te herkennen.

Oplossing

Het FastFocus Vital Signs Monitoring System kan naadloos geïntegreerd worden in step-down units, waarbij zorgverleners real-time gegevens ontvangen over vitale functies. Continue monitoring van hartslag, zuurstofsaturatie en ademhalingsfrequentie stelt zorgprofessionals in staat om de voortgang van de patiënt te beoordelen, weloverwogen zorgbeslissingen te nemen en een soepele overgang naar een lager zorgniveau te faciliteren.

Feiten

  • Patiënten in step-down units vereisen nauwlettende monitoring om tekenen van verslechtering of complicaties te detecteren.
  • Continue monitoring van vitale functies met behulp van het FastFocus Vital Signs Monitoring System verbetert de veiligheid van patiënten en maakt tijdige interventies mogelijk.
  • Realtime gegevens stellen zorgverleners in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de zorg voor patiënten tijdens het overgangsproces te optimaliseren.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe het FastFocus Vital Signs Monitoring System de zorg verbetert in step-down units. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze geavanceerde oplossing continue monitoring mogelijk maakt, tijdige interventies faciliteert en zorgt voor een soepele overgang voor patiënten die herstellen van intensieve zorg.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48