Revalidatie monitoring

Scenario

Professionals in de gezondheidszorg hebben behoefte aan objectieve en nauwkeurige informatie over fysieke activiteit om de voortgang van revalidatieprogramma’s te beoordelen en weloverwogen behandelbeslissingen te nemen.

Oplossing

Het FastFocus Vital Signs Monitoring System biedt real-time gegevens over vitale functies en fysieke activiteit, waardoor zorgverleners de voortgang van revalidatieprogramma’s kunnen beoordelen en gepersonaliseerde behandelplannen kunnen ontwikkelen.

Feiten

  • Fysieke activiteit monitoring is essentieel bij revalidatieprocessen om de voortgang en effectiviteit van behandelingen te evalueren.
  • Het FastFocus systeem voorziet zorgverleners van real-time gegevens over vitale functies en fysieke activiteit, wat resulteert in weloverwogen behandelbeslissingen.
  • Het monitoren van fysieke activiteit kan bijdragen aan het behoud van de long- en spierfunctie en de algehele kwaliteit van leven van de patiënt.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het FastFocus Vital Signs Monitoring System jouw revalidatiepraktijk kan verbeteren door het leveren van objectieve gegevens over fysieke activiteit en vitale functies. Samen kunnen we de zorgervaring van jouw patiënten optimaliseren.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48