DevOps Engineer

Voltijd/Deeltijd
Locatie: FastFocus hoofdkantoor in Harmelen, Utrecht

Wil jij als DevOps Engineer de beste productinnovaties binnen E-health mogelijk maken? Bijdragen aan patiëntveiligheid en het verlichten van het werk van zorgprofessionals? En ben je ambitieus en op zoek naar een uitdagende baan bij een start-up? Lees dan snel verder.

 

De uitdaging

Als DevOps Engineer bij FastFocus werk je bij een ambitieuze hightech start up aan vooroplopende innovatie. Waarbij je werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten op basis van dataverrijking. Samen met het ontwikkelteam zorg je ervoor dat het product optimaal presteert, altijd beschikbaar is en goed beveiligd is.

In de afgelopen jaren is er bij FastFocus gewerkt aan de productontwikkeling van het Vital Signs Monitoring System inclusief de benodigde certificering. De software hiervan draait voornamelijk in Microsoft Azure en is ontwikkeld op basis van de laatste ontwikkelingen. De volgende fase is het uitrollen van het product in verschillende zorginstellingen en het beheren van productwijzigingen. Hierin zal jij een grote bijdrage leveren aan de beschikbaarheid, monitoring, schaalbaarheid en security van het systeem.

Met jouw ervaring ben je in staat om het systeem zelfstandig en professioneel uit te rollen en te beheren. Je zult alert zijn op de laatste security ontwikkelingen en voortdurend komen met voorstellen ter verbetering.

 

Over FastFocus

FastFocus begon ruim tien jaar geleden als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1984 hoogtechnologische sensortechnologie voor verschillende markten. We zijn sinds 2013 onafhankelijk en richten ons nu op het creëren van baanbrekende e-health oplossingen speciaal ontworpen voor de hedendaagse zorgsector. Ons team bestaat uit bekwame en gemotiveerde professionals. We werken samen met verschillende gerenommeerde instituten; zoals ziekenhuizen, academies en hightechbedrijven. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de nieuwste expertise uit diverse vakgebieden te combineren met de beste technologie. Sinds juni 2023 is ons Vital Signs Monitoring System MDR-gecertificeerd. Wat betekent dat we nu officieel de medische sector mogen bedienen met ons product.

We werken hard, maar er is tijd en ruimte om over koetjes en kalfjes te praten. De betrokkenheid naar elkaar toe is groot. De prachtige omgeving van Harmelen nodigt uit tot een frisse neus in de middagpauze. We genieten van ons jaarlijkse bedrijfsuitje en andere team evenementen.

 

Jouw profiel

Jij werkt graag aan kwaliteitsverbetering, levert de beste resultaten en hebt een heldere focus op klanttevredenheid en klantveiligheid. Je bent een teamspeler en in staat om duurzame relaties op te bouwen met collega’s en andere in- en externe partijen. Het managen van meerdere taken en projecten tegelijk is voor jou geen probleem. Je spreekt Nederlands en Engels op een professioneel niveau.

Je hebt ervaring met:

 • Microsoft Azure en hebt affiniteit met Microsoft development stack, programmeren in C# en Python;
 • Informatiebeveiliging waaronder ISO 27001 gangbare backend- en database (SQL, MongoDB) technieken;
 • Alle ontwikkelingsstadia, inclusief architectuur, ontwerp, testen en vrijgeven;
 • Unit-, integratie- en systeemtesten.

  

Wat wij bieden

 • Goed salaris met 8% vakantiegeld
 • Variabele eindejaarsbonus (tot 10% van het jaarsalaris)
 • Pensioenplan (2/3 FastFocus, 1/3 zelf)
 • 25 verlofdagen, op basis van 40 uur (extra dagen kun je bijkopen)
 • Maandelijkse kilometervergoeding voor woonwerkverkeer en zakelijke kilometers
 • Maandelijks budget van €50,- voor thuiswerken, op basis van 40 uur
 • €500,- budget voor een ergonomische thuiswerkplek
 • Jaarlijks vitaliteitsbudget van €250,-, op basis van 40 uur
 • Elke dag gratis en vers fruit op kantoor
 • Optie om je elektrische auto of e-bike op te laden op kantoor

  

Heb je vragen?/Solliciteren?

Bel naar HR/recruitment FastFocus via 0348-443840. Enthousiast en direct solliciteren? Stuur je CV en (bij voorkeur) motivatie naar solliciteren@fastfocus.nl.

Wij kijken er naar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; CV’s die ongevraagd door bureaus bij ons worden geïntroduceerd, beschouwen wij als directe sollicitanten waarvoor op geen enkele wijze vergoeding verschuldigd is.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48