DevOps Engineer

Voltijd/Deeltijd
Locatie: FastFocus hoofdkantoor in Harmelen, Utrecht

Wil jij als DevOps Engineer de beste productinnovaties binnen E-health mogelijk maken? Bijdragen aan patiëntveiligheid en het werk van zorgprofessionals? En ben je ambitieus? Lees dan snel verder.

De uitdaging

Als DevOps Engineer bij FastFocus werk je bij een ambitieuze hightech start up aan vooroplopende innovatie. Het gaat echt om ontwikkeling van nieuwe producten op basis van dataverrijking.

Samen met het ontwikkelteam zorg je ervoor dat het product optimaal presteert, altijd beschikbaar is en goed beveiligd is.

FastFocus

FastFocus startte als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Sinds 1984 ontwikkelen we hightech sensortechnologie voor verschillende markten en al meer dan tien jaar innovatieve E-health oplossingen voor de zorgsector. Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een medisch systeem om fysiologische parameters bij ambulante patiënten op afstand te controleren. Onze producten zijn als medische hulpmiddelen gecertificeerd.

We streven samen naar het beste, zijn zeer gedreven, maar geloven ook in aandacht voor elkaar en tijd om te ontspannen (dan ontstaan immers de beste ideeën). Borrels, uitjes, teamevents, wandelen in de omgeving tijdens de lunch? Het kan allemaal op onze unieke locatie; een modern kantoor naast de oorspronkelijke oer-Hollandse boerderij waar het allemaal begon, tussen weilanden en grazende koeien. Ook is er al een langlopende tafelvoetbalcompetitie. Versla jij de titelhouder?

Wat ga je onder andere doen?

In de afgelopen jaren is er gewerkt aan de productontwikkeling van een eerste versie inclusief de benodigde certificering. De software draait voornamelijk in Microsoft Azure en is ontwikkeld op basis van de laatste ontwikkelingen. De volgende fase is het uitrollen van het product in verschillende ziekenhuizen en het beheren van productwijzigingen. Hierin zal jij een grote bijdrage leveren aan de beschikbaarheid, monitoring, schaalbaarheid en security van het systeem. Met jouw ervaring ben je in staat om het systeem zelfstandig en professioneel uit te rollen en te beheren. Je zult alert zijn op de laatste securityontwikkelingen en voortdurend komen met voorstellen voor verbeteringen.

En jij?

Jij werkt ook graag aan kwaliteitsverbetering, levert de beste resultaten en hebt een heldere focus op klanttevredenheid en klantveiligheid. Je bent een teamspeler en in staat om duurzame relaties op te bouwen met collega’s en andere in- en externe partijen. Het managen van meerdere taken en projecten tegelijk is voor jou geen probleem. Je spreekt Nederlands en Engels op een professioneel niveau.

Je neemt ervaring mee met:

  • Microsoft Azure en hebt affiniteit met Microsoft development stack,
  • programmeren in C# en Python,
  • informatiebeveiliging waaronder ISO 27001
  • gangbare backend en database (SQL, MongoDB) technieken,
  • alle ontwikkelingsstadia, inclusief architectuur, ontwerp, testen en vrijgeven,
  • unit-, integratie- en systeemtesten.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om jouw skills in te zetten om grensverleggende nieuwe producten te ontwikkelen, die bijdragen aan kwaliteit van leven in een sector die ertoe doet.

Je werkt in een klein, gemotiveerd team met hoge standaarden. Jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw werk goed beloond. Denk aan een competitief salaris, een goed pensioen en vele doorgroeimogelijkheden. De ambities van FastFocus zijn groot en jij groeit daarin mee. Gezien deze ambities gaat de voorkeur uit naar een voltijd invulling van de positie, maar deeltijd is bespreekbaar. Thuiswerken en flexibel je uren maken is zeker mogelijk.

Meer weten? Solliciteren?

Als deze vacature je aanspreekt en als je aan het beschreven profiel voldoet ontmoeten we je graag! Stuur je motivatiebrief en C.V. naar solliciteren@fastfocus.nl.
Voor vragen over de functie kun je ons telefonisch bereiken op 085 006 11 21.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48