Embedded System Developer

Voltijd/Deeltijd
Locatie: FastFocus hoofdkantoor in Harmelen, Utrecht 

Wil jij Embedded Systems optimaliseren en de beste productinnovaties binnen E-health mogelijk maken? Bijdragen aan patiëntveiligheid en het werk van zorgprofessionals? En ben je ambitieus? Lees dan snel verder.

 

De uitdaging

Als Embedded System Developer bij FastFocus werk je bij een ambitieuze hightech start up aan vooroplopende innovatie. Het gaat echt om ontwikkeling van nieuwe producten op basis van dataverrijking.

Jij draagt bij aan het volledige productontwikkelingstraject. Samen met het ontwikkelteam ontwerp, test en implementeer je software- en hardware-oplossingen. Samen zorg je voor hoogwaardige
E-health innovaties van het hoogste niveau.

FastFocus

FastFocus startte als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Sinds 1984 ontwikkelen we hightech sensortechnologie voor verschillende markten en al meer dan tien jaar innovatieve E-health oplossingen voor de zorgsector. Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een medisch systeem om fysiologische parameters bij ambulante patiënten op afstand te controleren. Onze producten zijn als medische hulpmiddelen gecertificeerd.

We streven samen naar het beste, zijn zeer gedreven, maar geloven ook in aandacht voor elkaar en tijd om te ontspannen (dan ontstaan immers de beste ideeën). Borrels, uitjes, teamevents, wandelen in de omgeving tijdens de lunch? Het kan allemaal op onze unieke locatie; een modern kantoor naast de oorspronkelijke oer-Hollandse boerderij waar het allemaal begon, tussen weilanden en grazende koeien. Ook is er al een langlopende tafelvoetbalcompetitie. Versla jij de titelhouder?

Wat ga je onder andere doen?

Bijdragen aan verschillende projecten binnen het softwaredesignteam. Je zorgt dat projecten op tijd en binnen budget opgeleverd zijn. En dat zij voldoen aan kwaliteitstandaarden, regelgeving, beleid en specifieke wetgeving en procedures. Je bent alert op nieuwe technologie en past deze ook toe. Je zorgt dat software aan vereisten en standaarden voldoet. Dat softwareoplossingen in lijn zijn met design specificaties en relevante standaarden. Je neemt deel aan het beoordelen en toetsen van code. En nog veel meer. Willen we de beste zijn? Ja, reken maar! 

En jij?

Jij werkt ook graag aan kwaliteitsverbetering, levert de beste resultaten en hebt een heldere focus op klanttevredenheid en klantveiligheid. Je bent een teamspeler en in staat om duurzame relaties op te bouwen met collega’s en andere in- en externe partijen. Het managen van meerdere taken en projecten tegelijk is voor jou geen probleem. Je spreekt Nederlands en Engels op een professioneel niveau.

Je neemt ervaring mee met:

  • programmeren in embedded C (ervaring met programmeren in C++, C# en Python is een pré),
  • draadloze communicatieprotocollen (zoals bijvoorbeeld Zigbee),
  • versnellingsmeters, optische componenten en energiezuinig ontwerp,
  • alle ontwikkelingsstadia, inclusief architectuur, ontwerp, testen en vrijgeven,
  • unit-, integratie- en systeemtesten,
  • standaarden als IEC60601-1, IEC 62304, IEC 62366, ISO 14971 en ISO 13485.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om jouw skills in te zetten om grensverleggende nieuwe producten te ontwikkelen, die bijdragen aan kwaliteit van leven in een sector die ertoe doet.

Je werkt in een klein, gemotiveerd team met hoge standaarden. Jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw werk goed beloond. Denk aan een competitief salaris, een goed pensioen en vele doorgroeimogelijkheden. De ambities van FastFocus zijn groot en jij groeit daarin mee. Gezien deze ambities gaat de voorkeur uit naar een voltijd invulling van de positie, maar deeltijd is bespreekbaar. Thuiswerken en flexibel je uren maken is zeker mogelijk.

Meer weten? Solliciteren?

Als deze vacature je aanspreekt en als je aan het beschreven profiel voldoet ontmoeten we je graag! Stuur je motivatiebrief en C.V. naar solliciteren@fastfocus.nl.
Voor vragen over de functie kun je ons telefonisch bereiken op 0348-443840.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48