QA Manager

Voltijd/Deeltijd
Locatie: FastFocus hoofdkantoor in Harmelen, Utrecht

Ben jij een gedreven Quality Manager, ervaren met het certificeren van medische hulpmiddelen en wil je bij een start-up aan de slag? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

 

De uitdaging

Als Quality Manager ben jij verantwoordelijk voor de gehele kwaliteitsborging bij FastFocus. Je speelt een belangrijke rol met betrekking tot communicatie, zowel binnen als buiten de organisatie met leveranciers en klanten. De uitdaging voor jou is om de reeds aanwezige kwaliteitssystemen verder uit te bouwen en te verbeteren. Omdat je komt te werken in een klein en hecht team, lopen taken in elkaar over en krijg je de mogelijkheid om breder met de organisatie bezig te zijn.

Het betreft een brede QA-functie, waarbij je taken bestaan uit:

Opzetten, invoeren en onderhouden van een Quality Management System zodat we voldoen aan en compliance zijn met wet- en regelgeving, maar ook voldoen aan industriestandaard ISO 13485.

In de afgelopen jaren is er gewerkt aan de productontwikkeling van een eerste versie inclusief de benodigde certificering.  De volgende fase is het uitrollen van het product in verschillende ziekenhuizen en het beheren van productwijzigingen. Hierin zal jij een grote bijdrage leveren aan kwaliteit van de producten van FastFocus en het beheren van het kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Over FastFocus

FastFocus begon ruim tien jaar geleden als een intern onderzoeksteam van Agis Automatisering. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1984 hoogtechnologische sensortechnologie voor verschillende markten. We zijn sinds 2013 onafhankelijk en richten ons nu op het creëren van baanbrekende e-health oplossingen speciaal ontworpen voor de hedendaagse zorgsector. Ons team bestaat uit bekwame en gemotiveerde professionals. We werken samen met verschillende gerenommeerde instituten; zoals ziekenhuizen, academies en hightechbedrijven. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de nieuwste expertise uit diverse vakgebieden te combineren met de beste technologie. Sinds juni 2023 is ons Vital Signs Monitoring System MDR-gecertificeerd. Wat betekent dat we nu officieel de medische sector mogen bedienen met ons product.

We werken hard, maar er is tijd en ruimte om over koetjes en kalfjes te praten. De betrokkenheid naar elkaar toe is groot. De prachtige omgeving van Harmelen nodigt uit tot een frisse neus in de middagpauze. We genieten van ons jaarlijkse bedrijfsuitje en andere team evenementen.

  

Jouw profiel

Jij werkt ook graag aan kwaliteitsverbetering, levert de beste resultaten en hebt een heldere focus op klanttevredenheid. en klant veiligheid. Je bent een teamspeler en in staat om duurzame relaties op te bouwen met collega’s en andere in- en externe partijen. Het managen van meerdere taken en projecten tegelijk is voor jou geen probleem. Je spreekt Nederlands en Engels op een professioneel niveau.

Je beschikt over het volgende:

 • Universitair diploma – bij voorkeur in Biotech, Medische of Regelgeving,
 • Diepgaande kennis van principes van kwaliteitsmanagement, relevante regelgeving (bijv. ISO 13485, FDA QSR),
 • en bij voorkeur kennis van ISO27001 en regelgeving op het gebied van gegevensprivacy zoals GDPR.
  

Wat wij bieden

De mogelijkheid om jouw skills in te zetten om grensverleggende nieuwe producten te ontwikkelen, die bijdragen aan kwaliteit van leven in een sector die ertoe doet.

Je werkt in een klein, gemotiveerd team met hoge standaarden. Jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw werk goed beloond. Denk aan een competitief salaris, een goed pensioen en vele doorgroeimogelijkheden. De ambities van FastFocus zijn groot en jij groeit daarin mee. Gezien deze ambities gaat de voorkeur uit naar een voltijd invulling van de positie, maar deeltijd is bespreekbaar. Thuiswerken en flexibel je uren maken is zeker mogelijk. Verder bieden wij:

 • Variabele eindejaarsbonus (tot 10% van het jaarsalaris)
 • Pensioenplan (2/3 FastFocus, 1/3 zelf)
 • 25 verlofdagen, op basis van 40 uur (extra dagen kun je bijkopen)
 • Maandelijkse kilometervergoeding voor woonwerkverkeer en zakelijke kilometers
 • Maandelijks budget van €50,- voor thuiswerken, op basis van 40 uur
 • €500,- budget voor een ergonomische thuiswerkplek
 • Jaarlijks vitaliteitsbudget van €250,-, op basis van 40 uur
 • Elke dag gratis en vers fruit op kantoor
 • Optie om je elektrische auto of e-bike op te laden op kantoor
  

Heb je vragen?/Solliciteren?

Bel naar HR/recruitment FastFocus via 0348-443840. Enthousiast en direct solliciteren? Stuur je CV en (bij voorkeur) motivatie naar solliciteren@fastfocus.nl.

Wij kijken er naar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; CV’s die ongevraagd door bureaus bij ons worden geïntroduceerd, beschouwen wij als directe sollicitanten waarvoor op geen enkele wijze vergoeding verschuldigd is.

FastFocus Logo

Copyright © 2023
FastFocus BV
Alle rechten voorbehouden

ISO 27001
ISO 13485
Contact

Gerverscop 9
3481 LT, Harmelen
Nederland

Postbus 46
3480 DA, Harmelen
Nederland

Blijf verbonden

KVK-nummer: 59285575, BTW-nummer: NL853405153B01, Rekeningnummer: NL69 RABA 0144 0103 48